joi, 24 decembrie 2020

Când o bucurie se întoarce la cel care a generat-o

 Bun gasit domnule Dumitru Negoita,

Bucurosi sa va citim revista , un important mesaj cultural, va multumim.

Am preluat si noi , pentru cititorii Observatorului, cronica domnului Dumitru Scoroșanu – Pârscov - Dumitru K. Negoiță  - Izbânda micului tăran la ;

  Articolul prozatorului Dumitru Sărcoșanu „Izbânda micului țăran”, ed. UZP București, 2020, ca dealtfel toate ecourile primite referitoare la acest volum cu tentă memorialistică au însemnat o adevărată bucurie. Bucuria a fost atât de puternică încât articolul a fost preluat de revista „Uscând o lacrimă”, S IV, anul IX, nr. 84-86. În urma unei inspirații a Colegiului de reedacție de a prezenta o ilustrată cu „Observatorul”. O publicație a unor imtelectuali români din Toronto, Canada, după cum era și normal, am trimis pe meil revista „Uscând o lacrimă”, redactorului șef al revistei „Observator”. Protocolar, intelectualul român din Canada, după ce ne-a vorbit la superlativ a venit și cu o surpriză. (O bucurie pentru prozatorul Dumitru Sărcoșanu, cel care însuși el, generase o bucurie). Selectând din revista „Uscând o lacrimă”, pentru „Observatorul” din Canada, articolul domniei sale.

  Pentru mine bucuria ce-a mare a însemnat că numele autorului  articolului, prozatorul Dumitru Sărcoșanu, se află scris în publicația din Toronto, Canada. Ceea ce înseamnă că un astfel de eveniment ajunge la zicerile românilor:

-          Nici o faptă fără răsplată!.

Si, nu trebuie să uităm niciodată că „roata se învârte”.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu