vineri, 11 noiembrie 2011

Amintiri de prin reţele...literare !- II -

Comentariile ce vor urma,provin dintr-un grup pe care l-am creeat numit: Moralitate ! Salut prieten(i)e.
2 iunie 2010 - Cezar C Viziniuck : A dispărut moralitatea şi respectul faţă de semeni.Nu există decât în rândurile celor ce s-au născut până în anii 1975.Trist,dar ăsta-i adevărul.
2 iunie 2010-Răspuns dkn
Constatarea dv. tristă dar adevărată,ne-a adus unde suntem astăzi,într-o criză cât elefantul şi,din păcate,criza nu-i doar economică ci şi morală iar,fără moralitate ne putem chiar pierde ca naţie.
2 iunie 2010 - Dana Andreea, îi răspunde unuia care a boicotat ... şi-a şters comentariile.
... Chiar dacă e foarte poetic ce ai scris,iar o încercare de protest riscă să sune prozaic,totuşi nu ! A existat întotdeauna muzică pentru toate gusturile,ca să zicem aşa ! Poate însă nu atât de accesibilă.Cred că nu ea e de vină ! Chiar dacă e o capodoperă,dacă o auzi în ascensor ori undeva unde nu-i dai atenţia necesară - şi nu într-un cadru care să o pună la adevărata valoare ea nu mai e aceeaşi.
12 iunie 2010 - Cătălin Dumitrescu.
mi-am pierdut încrederea în oameni
iar ei au uitat să zâmbească
am pierdut soarele printre nori
iar el nu mai ştie să ne zâmbească !
13 iunie 2010 - dkn, Da ! Este foarte grav când cei care pândesc,nu vin cu nimic bun în loc şi lovesc în cei care încearcă ceva... În vremea care va veni,pentru ca acest grup să însemne ceva,personalităţile cu atitudini dintre cele mai numeroase,stabiliţi de clasamentele următoare,li se vor înmâna unele indicii prin care se va demonstra că,mai Marii,cei care au condus România, indiferent de orânduire,au eclipsat valorile sau şi mai grav, REPERELE MORALE.