vineri, 11 decembrie 2009

La sarbatoarea Fundatiei Sf. Sava

o seara de joi
seara de vise si colinde
cantate parca-n poarta RAIULUI
Onorat de invitatia,Directorului Fundatiei Sf.Sava de la Buzau,preot prof.dr. Mihail Milea, am participat in 10 decembrie a anului 2009, la un RECITAL de cantece de colinde si obiceiuri ... culturale,de ieri ,de azi si sa speram de maine, in preajma, Nasterii Domnului {Craciunul}. Vreme de cateva ore, am uitat de criza politica si economica ce bantuie Romania, ascultand si aplaudand copii , elevi si maturi talentati.
Spectacolul a fost prezentat de o tanara si un tanar de la Seminarul Teologic iar deschiderea a facut-o: Un cor de copii ocrotiti de, Fundatia Sf. Sava.Urmand, printre altii, Colindatorii de la o sc.generala condusi de I.Braileanu ... de corul Protoieriei nr.2, de cativa talentati de la :O unitate de politie locala,de la o unitate de jandarmi locala. De binecunoscuta Adela Petre, rapsod popular, de folklorista Aneta Bratosin,de membrii de la,Fortele aeriene Bobocu, de formatia Nemuritorii, in frunte cu: prof. C.Ungureanu ... De talentata,Teodora.
... Marea si minunata,Sarbatoare a Fundatiei ... de COLINDE de CRACIUN s-a incheiat cu formatia CORALA a Seminarului - teologic, condusa de prof. Stanescu, in urale si-n minunate cuvinte rostite la final de preot prof.dr. Mihail Milea.