joi, 22 octombrie 2009

Premiul se plimba la Focsani

O plimbare frumoasa face acest,Simbol al prieteniei.Iata-l ! In capitala Vrancei, unde,Hora Unirii chema populatia la ... Milcov.Ce frumoase vremuri ! Dar de ce sa nu ni le facem,noi si astazi.Am zis noi ? Da !Da ! Noi ca altii cine ? Politicienii !!! Ar cam trebui dar sa-i lasam sa vedem ce ne mai spun.
Revenind in capitala Vrancei, la doamna Elena Marin Alexe, ca de domnia sa este vorba. O persoana inteligenta si educata,, mi-aduc aminte de, Plutarh privind insusirea omului educat si intelept, acesta nu se schimba, doar sub devenirea lucrurilor ce par prospere.El isi pastreaza cu demnitate tinuta unui suflet stapanit.Am remarcat lucrul acesta,il pastrez si-l voi pastra,in amintire.Si daca doriti si domnia sa,uneori simplu si direct, mi-a spus :Sa nu abandonez blogosfera.Desi mi-a fost si nu s-a terminat greul,tinand cont ca-n blogosfera, totu-i prin reciprocitate, nu puteam refuza lucrul acesta.Gandindu-ma, mai mereu,chiar si-n vremea demersului despre care v-am vorbit, ca aceste minunate persoane, merita ... pretuire !
In blogul domniei sale :"Hai la plimbare"se gasesc, minunate ... limite umane,unde cu modestie se impleteste o adevarata vrednicie. Ceva ca un fel de pace intre oameni si-o chibzuinta inspre cei mari ... alesii !Multe remarci se pot aduce, unele atat de surprinzatoare {ex.transmiterea celor 2 premii}intr-o vreme cand multi din blogosfera, m-au abandonat.Poate au facut bine ca,asa se cern lucrurile si oamenii,ramanand intr-un anume timp,doar cei ce stiu, pot si doresc.De aceea consider ca acest : Simbol al prieteniei, este cu atat mai important, cu cat remarcatii fac parte dintre cei care ... vremea si vremurile i- au cernut, sortand, ca-ntr-un final, sa se bucure,Merituosii.Doresc asezarea acestui simbol,in blogul dv.si pentru a veghea si-a suplini lipsa vizitei mele dar si pentru a va bucura de pretuirea unui om, care vreme de peste 3 decenii s-a luptat cu aducerea in zona a unui,Reper - moral, luptand,chiar si cu morile de vant, a inceput sa fie auzit.
Din acest moment puteti ridica, oricand doriti, premiul.
{Simbolul prieteniei, mai are de strabatut o ... cale !}
Pe Salut prieten{i}e, despre-o ... Antologie!