joi, 22 octombrie 2009

Premiul se plimba la Focsani

O plimbare frumoasa face acest,Simbol al prieteniei.Iata-l ! In capitala Vrancei, unde,Hora Unirii chema populatia la ... Milcov.Ce frumoase vremuri ! Dar de ce sa nu ni le facem,noi si astazi.Am zis noi ? Da !Da ! Noi ca altii cine ? Politicienii !!! Ar cam trebui dar sa-i lasam sa vedem ce ne mai spun.
Revenind in capitala Vrancei, la doamna Elena Marin Alexe, ca de domnia sa este vorba. O persoana inteligenta si educata,, mi-aduc aminte de, Plutarh privind insusirea omului educat si intelept, acesta nu se schimba, doar sub devenirea lucrurilor ce par prospere.El isi pastreaza cu demnitate tinuta unui suflet stapanit.Am remarcat lucrul acesta,il pastrez si-l voi pastra,in amintire.Si daca doriti si domnia sa,uneori simplu si direct, mi-a spus :Sa nu abandonez blogosfera.Desi mi-a fost si nu s-a terminat greul,tinand cont ca-n blogosfera, totu-i prin reciprocitate, nu puteam refuza lucrul acesta.Gandindu-ma, mai mereu,chiar si-n vremea demersului despre care v-am vorbit, ca aceste minunate persoane, merita ... pretuire !
In blogul domniei sale :"Hai la plimbare"se gasesc, minunate ... limite umane,unde cu modestie se impleteste o adevarata vrednicie. Ceva ca un fel de pace intre oameni si-o chibzuinta inspre cei mari ... alesii !Multe remarci se pot aduce, unele atat de surprinzatoare {ex.transmiterea celor 2 premii}intr-o vreme cand multi din blogosfera, m-au abandonat.Poate au facut bine ca,asa se cern lucrurile si oamenii,ramanand intr-un anume timp,doar cei ce stiu, pot si doresc.De aceea consider ca acest : Simbol al prieteniei, este cu atat mai important, cu cat remarcatii fac parte dintre cei care ... vremea si vremurile i- au cernut, sortand, ca-ntr-un final, sa se bucure,Merituosii.Doresc asezarea acestui simbol,in blogul dv.si pentru a veghea si-a suplini lipsa vizitei mele dar si pentru a va bucura de pretuirea unui om, care vreme de peste 3 decenii s-a luptat cu aducerea in zona a unui,Reper - moral, luptand,chiar si cu morile de vant, a inceput sa fie auzit.
Din acest moment puteti ridica, oricand doriti, premiul.
{Simbolul prieteniei, mai are de strabatut o ... cale !}
Pe Salut prieten{i}e, despre-o ... Antologie!

10 comentarii:

 1. Hallo Domnul Negoitä,

  Vä multumesc cä va-ti gindit la Doamna Elena.
  Eu am foarte mare Respect de dinsa si ea apartine la un Cerc mic de oameni din Blogosferä care ii admir si respect.
  Domnul Negoitä vä rog si eu ca si Doamna Elena sä nu päräsiti Blogosfera.
  Sint incä destul Oameni care vä admirä si se bucurä de Postärile Dumneavoasträ.
  Si sä nu credeti cä sinteti singurul care a trecut prin Situatia asta. Si noi avem Prieteni din ästia. In Germania se zice la Oameni din ästia ( tradus) Muste de o Zi.
  Eu zic asa si pentru mine. Bucuräte de Prietenii Virtuali care intradevär pun Valoare pe tine, cä de restul nu are Rost.

  O Zi minunatä vä doresc si sper sä citesc mai departe de Dumneavoasträ.

  Multe Salutäri din Nürnberg Jacob

  RăspundețiȘtergere
 2. O felicit cu tot sufletul şi pe minunata prietenă Elena Marin Alexe, o persoană cu suflet mare, pe care o respect şi îi urez din toată inima sănătate, putere, fericire şi îi trimit şi pe acestă cale toate gândurile mele bune.

  Pentru dumneavoastră, Maestre, respect şi gânduri din cele mai frumoase pentru întreaga familie!

  RăspundețiȘtergere
 3. Domnule Dumitru Negoita, va multumesc , cu inima si sufletul,cu gandul si imaginatia cu florile toamnei si picurii ploii mocanesti, cu itirea stangace a razelor soarelui si cu bucuria unui om care isi stie menirea....
  Il voi aseza cu mare placere la loc de cinste pentru "neuitare" a Prieteniei.
  Insist insa : Nu parasiti blogosfera, desi aici s-au adunat si mizerii, falsitati, minciuni, laudarosenii blasfemii si tocmai din acest motiv, trebuie sa ramaneti si sa imprastiati raze de lumina intr-o lume care sta sa intre in eclipsa totala de Soare.
  Stiu ca ma veti intelege si va multumesc !
  Inca o data multumesc pentru "Prietenie" si Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc Jacob si Geanina pentru vorbele frumoase si prietenia voastra!

  RăspundețiȘtergere
 5. "In blogul domniei sale :"Hai la plimbare"se gasesc, minunate ... limite umane,unde cu modestie se impleteste o adevarata vrednicie. Ceva ca un fel de pace intre oameni si-o chibzuinta inspre cei mari ... alesii !"...

  Ce spirit patrunzator aveti maestre, dar stiam deja acest lucru...

  Felicitari doamna Elena, draga mea prietena, ma bucur ca prietenia ne-a reunit intr-o imbratisare aleasa prin acest "Simbol al Prieteniei" nascut in inima , mintea si munca unui Om demn de a fi admirat...

  Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toata iubirea , pacea si indurarea Sa...:)

  RăspundețiȘtergere
 6. Multumesc Mary, draga mea pentru prietenia ta si desigur pentru felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 7. D.Jacob,
  Incep cu multumiri,pentru cuvintele frumoase pe care le-ati adresat, d.Elena si semnatarului.De asemeni as mai dori sa va spun ca toate cuvintele dv.detin valoarea unui adevar, caruia ii mai trebuie adaugat ca :
  Sa nu se inteleaga, posfatarea mea in blogosfera ca a unui singurat.Am destui amici, oameni de cultura care, o parte dintre ei vor fi nominalizati, prin ceea ce spun despre faptele mele, intr-o antolgie la care lucrez.
  Supararea mea vine de la nepreocuparile unor politicieni locali si ... Ai unora de la centru, cum si dv.stiti ca,"PESTELE DE LA CAP SE IMPUTE".
  Am zambit mult de:"muste de o zi".
  Va multumesc, inca odata si voi incerca sa tin cont de ce ati spus dv.
  Va doresc numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 8. Geanina Codita,
  Subscriu la ceea ce dv cu multa sinceritate a-ti scris despre d.Elena.De asemeni ma simt onorat de cuvintele pe care mi le-ati adresat. Va multumesc in numele intregii familii. Iar, la randu-mi, va doresc dv.si apropiatilor dv. sa va copleseasca, bucuriile pe care vi le doriti cel mai mult.
  Va doresc numaibine

  RăspundețiȘtergere
 9. EMA,
  Ce frumos!Poeticele dv.cuvinte si asezarea ..., m-au convins ca va bucurati sincer.Este tot ce mi-am dorit.Mai departe, suscriu si la ce a-ti mai rostit in blogosfera.
  Va doresc numai bine

  RăspundețiȘtergere
 10. M.Mary,
  Ca de fiecare data, lucrezi pe text, ca un veritabil critic literar si apoi condimentezi, fie cu sare si piper, fie cu zahar.Totdeauna acolo unde trebuie.Dar nu e singura remarca pozitiva, sunt o droaie.Sincer!Mai cred ceva si ca un matur prieten, pot sa afirm :Tine-o tot asa, ca vei ajunge, o PERSOANA IMPORTANTA in literatura romana.
  Va doresc numai bine.

  RăspundețiȘtergere