luni, 19 octombrie 2009

Premiul a ajuns la Nurnberg

Simbolul prieteniei merge, ajungand in Germania, la o mai veche cunostinta din blogosfera.Un participant si la "Concursul Comentariilor", obtinand un loc fruntas. Jacktels Kochbuch, a plecat din Romania in vremea dictaturii.Luand in calcul, asa cum spunea,Nicolaie Balcescu, precum, niciodata si nici intr-un loc, libertatea nu s-a putut intemeia prin calcarea dreptatii si prin carmuirea groazei.Cum libertatea nu se tine si nu se intemeiaza, prin tiranie.Alegerea de-a pleca intr-o tara civilizata, a fost o reusita. Remarca, daca doriti, fiind lesne de observat, tinand cont de modul cum judeca lucrurile, fiind atras de: progres, civilizatie ... de profunzimea lucrurilor curate. Pe blogul domniei sale"Jacktels Kochbuch", putem ... savura, minunatii din arta culinara, prezentate cu multa maiestrie.Toate acestea, oferite ... familiei, demonstrand a fi un familist convins, nota bene, si acest fapt, facand parte din civilizatie. O alta remarca, ma duce cu gandul la,J.Jaures care spunea ca, exista un lucru mai nobil decat a avea puterea, acela de ai face si pe altii sa se lupte pentru lucruri utile, necesare, chiar pentru binele tarii. Am inteles de la domnia sa ca, desi ,unii oameni de la noi s-a purtat oribil, cand era aici, nu-i suparat pe Romania.
O intersectie in care,iata! Desi unii dintre noi eram subnutriti spiritual, domnia sa a trecut, peste societatea fragmentata penibil de ... egoisme agresive!
Astazi cand si la noi s-au schimbat multe iar domnia sa traieste intr-o lume a faptelor, luand parte la o spiritualitate, pe o inalta treapta a libertatii, noi, de aici din Romania, ii dorim sa nu ne uite si odata cu aceasta dorinta, urmeaza ... Ca acest simbol al prieteniei, pe care-l daruiesc, din toata inima, sa va vegheze, blogul dv., si nu uitati ! Cineva din Romania va apreciaza.
In orice moment, pe care-l doriti, va puteti ridica premiul.
{Simbolul prieteniei isi v-a continua drumul}