vineri, 1 ianuarie 2010

Pentru Dumneavoastra ! Dragii mei

Fara sa vorbesc zorzonat ci, doar cu gandul inspre a incerca ceva, asa precum o imfima DARUIRE cand, cineva ne vegheaza si nu rar ni se intampla sa primim bucurii mult mai mari.
Asa-i ?Nu-i ceva nou,fiind sigur ca s-a intamplat multora un fel de bucurii nebanuite. Si de-ar fi sa continuam cu acest drum,despre care am mai vorbit,fie referitor la pasii ce i-am anuntat ca vor urma,privitor la o inhamare,cu scopul de-a lasa si lumii, UN CEVA, care macar sa impulsioneze chiar si pe cei, acum mai reci, care-si doresc bucurii,invatand, nu numai sa le astepte ci sa si, le autocreeze,printr-o munca si-ntr-un mod onest si,de-mi este ingaduit ... civilizat !
Cu luni in urma,anuntam ca sunt aproape de-o retragere dupa BLOGOSFERA, nemaiputand participa la RECIPROCITATEA, obisnuita aici, pe care ma straduiam s-o utilizez, oricaruia care-mi calca pragul {blogurile},chiar si-n postura in care ma aflu de, autor de carti.Atunci, multi au dat, bir cu fugitii sau si mai rau, cineva care vorbea de clone, altii de cum trebuie sa fim doar noi, nu si ei, altii ... n-am eu, da-mi tu ! Fortandu-ne, chiar si atunci cand nu ne-a convins, faptele si nu vorbele ... si ... si.
Nu, nu-s suparat, mai ales ca, viata cerne si ... vorba lui Dan Diaconescu "nici nu stiti " ... ce pierdem !
Cu toate acestea - Jos cu palaria ! Fata de fidelii comentatori si prieteni, precum : Elena M.Alexe- Focsani; M.Mary - Mintiu Gherlii; germanul Jacob - Nurnberg; Geanina Codita- Oltenita. Gratie, domniilor lor, am mers mai departe.
Privind lucrul acesta, de altfel ca tot ce mi se intampla pozitiv in viata, incerc sa raspund intotdeauna, daruind un sambure de BUCURIE,merituosilor.Sincer, sensibilizandu-ma si bucurandu-ma ca: Lumea nu toata-i la fel, existand si lume de CALITATE. Mai ales ca nominalizatii sunt si cei care au primimit "Simbolul prieteniei", pe care-l pretuiesc foarte mult. Pretuind caracterele, am fost atat de miscat, incat in ANTOLOGIE, care inseamna si : Rostul vietii mele pe pamant, desigur presupunand ca am reusit sa-mi cunosc acest rost, a trebuit sa recurg la o MODIFICARE speciala, privitoare la ECOURI, cautad si gasind o rubrica { aceea referitoare la vestea ce, v-am transmis-o, pe blogurile dv.}.
Acum, pentru dv., dragii mei, in cele ce, probabil vor urma, desi sincer, in blogosfera, m-am mai si ferit sa postez lucruri, cu totul si cu totul considerate SPECIALE, voi posta, fragmentul de dinaintea ECOURILOR, aceasta insemnand : Un fel de postfata a autorului, asezata cu multa grija, care sa trezeasca o BUCURIE, inaintea a aceleia despre care v-am anuntat,fiecare dintre dv. stiind cum a primit-o.
{Hotararea de postare, v-a fi luata,cred,la timpul potrivit}

7 comentarii:

 1. Maestre,
  am citit postarea şi încă de la primele rânduri am înţeles exact ceea ce vreţi să transmiteţi.Oamenii declară multe, important este cine rămâne alături de noi mai ales atunci când ne este greu.

  Personal îmi cer mii de scuze că nu am fost atât de rezentă în ultima perioadă în blogosferă. Nu îmi caut scuze, însă motivele de sănătate au făcut ca eu să intru mai rar pe bloguri.

  Am revenit şi vă doresc un an plin de realizări în plan personal şi profesional.

  Multă sănătate şi zile magice alături de cei ce vă iubesc!

  RăspundețiȘtergere
 2. Cuvintele dv. strabat intunericul si ating cuiburile luminoase dinsufletele cititorilor fideli.
  Va astept la plimbare sa va ridicati un premiu personalizat, Premiul Prieteniei. Am hotarat sa vi-l acord la inceput de an nou, ca o prefata la viitoarele premii pe care cu siguranta le veti primi anul acesta.
  Sa aveti un an bogat in realizari literare.

  RăspundețiȘtergere
 3. Mii de multumiri maestre caci v-ati gandit si la noi , prietenii din blogosfera.Ma simt extrem de onorata.
  Un an nou mai bun sa aveti!

  RăspundețiȘtergere
 4. Geanina Codita,
  As fi un nefericit sa invinovatesc pe cineva cu ceva.De multe ori cautand un vinovat, ma opresc la mine si trebuie sa recunosc, intotdeauna am rezolvat lucrurile grele si m-am poticnit la cele mai simple.Sapand adanc in arborele meu, nici nu puteam fi altfel.
  Mai clar, ce scriu sunt doar opinii, fara sa judec oamenii, mai ales, daca doriti,PREMIANTII mei, la care tin si cred in seriozitatea premiilor oferite.
  Va doresc in noul an,ploaie de iubire.

  RăspundețiȘtergere
 5. Elena Marin Alexe,
  Oooo mult prea frumoase cuvinte mi-ati adresat, sunt atat de frumoase si pe baza lor, ma refer la fraza:"Cuvintele dv.strabat intunericul si ating cuiburile luminoase din sufletele cititorilor fideli" de n-ar fi existat, marea inteligenta precizata in ultimele dv. cuvinte, as fi facut o gluma :
  Pe baza unor asemenea fraze, deosebit de frumoase, se nasc DICTATORII.
  Ce sa va mai spun, m-ati coplesit.
  Va doresc o ploaie de bucurii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Elena Marin Alexe,
  Ma bucur de ceea ce spune-ti si-n continuare, va dezvalui ca, bucuriile si surprizele nu se vor opri, mai ales ca, e posibil ca luna viitoare sa am un drum inspre capitala Vrancei, unde voi lua dupa mine si cateva marturii in ale scrisului, daca m-as limita numai la atat si aceasta ar fi prea putin.
  Va doresc in noul an, ploaie de bucurii.

  RăspundețiȘtergere