duminică, 3 ianuarie 2010

Un OCEAN de multumiri doamnei Elena Marin Alexe


Acest premui il voi darui d-lui Dumitru Negoita ! http://moraluitate.blogspot.com/As vrea sa incep cu vorbele scriitorului D.Negoita :
In brazdele cugetului
nu doresc sa-mi fie sila
nici de nelinistea zilei
nici de grelele necazuri...
Aceste versuri pe care le-am gasit in preumblarile mele pe blogul scriitorului buzoian Dumitru Negoita, vorbesc prin adancimea exprimarii lor.Sunteti un om deosebit, un mare iubitor al locurilor natale, cu un caracter puternic si frumos la purtator, asa cum rar mai intalneste omul secolului nostru. Intalnirea cu dv. mi-a deschis noi orizonturi si m-a onorat. Aveti un stil propriu de scris in care sinceritatea nu se lasa facuta de rusine si nu da bir cu fugitii in fata 'ipocriziei nationale' .M-a impresionat placut atitudinea dv. de a promova eroii patrioti, acei merituosi pe care cei mai multi astern covorul uitarii. Exista insa cineva care lupta pentru neuitare, cu arta scrierii, acest dar care i-a fost dat de la Dumnezeu si acesta sunteti dv. domnule Negoita. Va admir mult pentru tot ce faceti.Mi-ati devenit si mai apropiat daruindu-mi cele doua premii: unul cu cartile dv. si premiul Simbolul Prieteniei, pe care il voi pastra cu respect deosebit pe blogul meu.As putea sa mai scriu multe despre dv. dar prefer sa las placerea celor interesati sa va cunoasca accesand singuri adresa de mai sus. Vor descoperi un scriitor mai deosebit si un adevarat OM.Sper ca acest an 2010 sa va aduca multe realizari literareDumnezeu sa va binecuvanteze d-le Negoita!
Elena Marin Alexe

6 comentarii:

 1. Elena MArin Alexe este o fiinţă deosebită şi delicată, iar o astfel de persoană nu putea premia decât un om de acelaşi calibru.

  Zile magice şi felicitări, Maestre!

  RăspundețiȘtergere
 2. Maestre , subscriu cu fidelitate cuvintelor Geaninei...va felicit si va doresc sa fiti binecuvantat zi de zi...

  RăspundețiȘtergere
 3. Va multumesc pentru-ca existati si sper ca veti mai rezista inca pe blogosfera....e cam dificil dar sunt oameni care va pretuiesc munca si dau mare importanta efortului depus de dv.stra.
  Sa fiti sanatos si plin de rod, inca multi ani, va doresc din toata inima.

  Multumesc mult Geanina si Mmary, va imbratisez cu mare drag!

  RăspundețiȘtergere
 4. Geanina Codita,
  Va multumesc pentru cuvintele mangaietoare cu atat mai mult cu, cat dv.credeti ca pot fi meritate.
  O ploaie de bucurii va doresc.

  RăspundețiȘtergere
 5. M.Mary,
  Va multumesc in aceeasi maniera iar felicitarile vi le trimit dv. pentru tot frumosul ce vi se intampla.
  Va doresc o ploaie de bucurii.

  RăspundețiȘtergere
 6. Elena Marin Alexe,
  A-ti utilizat atat de multe cuvinte frumoase, asezate c-o maiestrie atat de inalta incat m-ati coplesit.Stradania dv.plina de atatea si atatea cuvinte mangaietoare, m-a bucurat dar in acelasi timp m-au dus si cu gandul ca :
  Aproape mereu, cand bine faci bine gasesti, s-o ti asa. Si sper s-o tin !
  Va doresc, ploaie de bucuri.

  RăspundețiȘtergere