vineri, 11 decembrie 2009

La sarbatoarea Fundatiei Sf. Sava

o seara de joi
seara de vise si colinde
cantate parca-n poarta RAIULUI
Onorat de invitatia,Directorului Fundatiei Sf.Sava de la Buzau,preot prof.dr. Mihail Milea, am participat in 10 decembrie a anului 2009, la un RECITAL de cantece de colinde si obiceiuri ... culturale,de ieri ,de azi si sa speram de maine, in preajma, Nasterii Domnului {Craciunul}. Vreme de cateva ore, am uitat de criza politica si economica ce bantuie Romania, ascultand si aplaudand copii , elevi si maturi talentati.
Spectacolul a fost prezentat de o tanara si un tanar de la Seminarul Teologic iar deschiderea a facut-o: Un cor de copii ocrotiti de, Fundatia Sf. Sava.Urmand, printre altii, Colindatorii de la o sc.generala condusi de I.Braileanu ... de corul Protoieriei nr.2, de cativa talentati de la :O unitate de politie locala,de la o unitate de jandarmi locala. De binecunoscuta Adela Petre, rapsod popular, de folklorista Aneta Bratosin,de membrii de la,Fortele aeriene Bobocu, de formatia Nemuritorii, in frunte cu: prof. C.Ungureanu ... De talentata,Teodora.
... Marea si minunata,Sarbatoare a Fundatiei ... de COLINDE de CRACIUN s-a incheiat cu formatia CORALA a Seminarului - teologic, condusa de prof. Stanescu, in urale si-n minunate cuvinte rostite la final de preot prof.dr. Mihail Milea.

4 comentarii:

  1. Este benefica apropierea de Dumnezeu prin lauda, mai ales dupa atata zbucium care inca mai invrajbeste inima romanilor.
    Pacea lui Dumnezeu sa va coboare in inima si bucuria sa va pecetluiasca sufletul.Salutari de la Vrancea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ati petrecut clipe inaltatoare care au delectat atat sufletul cat si intelectul...Eu am fost la serbarea de la gradinita a fiicei mele , si sincer am plans vazand determinarea, timiditatea , gingasia , frumusetea, spontaneitatea si inflacararea copilasilor.Erau minunati...iar eu nu puteam decat sa-mi las lacrimile sa curga si sa spun neincetat:

    Doamne, vreau sa fiu un copil, sa te iubesc ca un copil...sunt copil , copila ta...

    Cu fiecare zi care trece inteleg tot mai bine de ce Isus doreste sa fim asemeni copiilor...

    Maestre , va doresc sa traiti sarbatoarea Nasterii Domnului cu suflet de copil , astfel bucuria va deveni o dulce certitudine.

    Dumnezeu sa va binecuvanteze intreaga familie cu toate harurile Sale.

    RăspundețiȘtergere
  3. EMA,
    Da!Am crezut si mai cred in astfel de cantari ce-l slavesc pe Dumnezeu,multumindu-va pe aceasta cale si pentru minunatele urari,pe care
    le adresati si le meritati din plin.

    RăspundețiȘtergere
  4. M.Mary,
    Ce minunat! Ce frumos sa participi la o serbare cu copii, amintindu-ti sufletul curat
    de copil.
    Multumesc si pentru urarile adresate care neaparat sa inconjoare si familia dv.

    RăspundețiȘtergere