luni, 7 decembrie 2009

Din ce Romanie fac parte ???

Sunt un roman cu stramosi MEDALIATI, care au luptat pentru:
NEAM,TARA si LEGE,cum ar fi:Multimedaliatul - Erou National si monah Iorgu Cosma,a bunicului Dumitru Negoita,erou medaliat,decedat in Primul Razboi Mondial,cu tatal medaliat,desi orfan de Razboi,Chiriac Negoita,a luptat 6 ani in cel de al Doilea Razboi Mondial si ... Dupa ce s-a intamplat la,Alegerile Actuale,cu rezultatele Exi Polurilor de la orele 21,Candidatul Mircea Geoana,cum se stie, a MULTUMIT atat celor care l-au votat cat si celor care nu l-au VOTAT ... Spunand ca v-a fi Presedintele TUTUROR romanilor.
Dar innainte de orele 21, actualul Presedinte T.Basescu, a multumit celor care a VOTAT, T.Basescu.
Fata de glasuirea actualului si din pacate VIITORULUI,ma intreb:
- Oare ca cetatean care de fiecare data si-a platit corect facturile,ii un "fleac" ... trebuiesc ..."ciuruit"!!! , nefacand parte nici din vant din ... pupa !,nici vant rosu,nici din ...mihaileni...po... vici ... aburitori ... Avand doar o alta OBTIUNE,din ce Romanie fac parte ???

4 comentarii:

 1. Sa nu ne necajim prea mult domnule Negoita caci nu ne aseaza nimeni painea pe masa si prea multe avantaje nu vom avea, indiferet de cel ce va sta la Cotroceni inca 5 ani.
  Dumnezeu sa binecuvanteze Romania! Va doresc o saptamana plina de realizari si multa pace in suflet.

  RăspundețiȘtergere
 2. Bine v-am regasit maestre!

  Dumneavostra faceti parte din acea Romanie plina de esenta iubirii si a jertfei din iubire de neam si de tara...si nici un marinar nu va putea ciurui vreodata cupola valorilor in care se reflecta frumusetea unui suflet frumos si autentic ...

  Sincer , am fost incantata de discursul pe care l-a rostit Mircea Geoana crezand ca a iesit invingator...iar cel mai mult mi-au placut cuvintele:

  "Dumnezeu sa va binecuvanteze! "

  Doar pentru gandul care le-a inspirat si pentru vocea inimii care le-a rostit si eu l-as vota din nou...sper sa mi se ofere ocazia...

  Dumnezeu sa va binecuvanteze cu toate harurile de care aveti mai mare nevoie maestre... :)

  RăspundețiȘtergere
 3. EMA,
  Ce multa dreptate aveti! Asa-i nu trebuie sa ne necajim dar ... inima bat-o vina! Oricum,totul a trecut,mergem mai departe, nu cu ce ne dorim ci, cu ce avem.Cam stim prea bine ca:Dupa noapte vine-o zi.
  Va multumesc f. mult si pentru urari si ... Va doresc numai bine.

  RăspundețiȘtergere
 4. M.Mary,
  Bine ati venit,Mult inteligenta - ardeleanca !
  Aveti curaj,tinerete,talent literar, credinta, familie ... Dumnezeu sa va ocroteasca si de dusmani fata de opinia declarata.
  Impreuna cu d.EMA si cateodata si altcineva, mi-ati tinut, sa zic in priza blogurile. Va multumesc dar nu numai atat,in curand, sper ca pe blogurile dv., va voi aduce o veste ... pozitiva.Doamne ajuta !
  Va doresc numai bine.

  RăspundețiȘtergere