luni, 23 noiembrie 2009

A deranjat apelul pentru MONUMENT ?

Da ... sa nu spuneti nu ... increngaturi, mari increngaturi ...
increngaturi au fost
increngaturi sunt... inca
si pe aici prin judetul ...autohton!
Vai ! In ce naivitate am trait, gandind ca cei ce m-au facut sa ma simt aproape, ca-s suficienti cei 31 de ani de convingere ca, in sfarsit, daca ai scris cartea cu eroul, cineva te va ajuta si chiar il vei aduce ACASA.
Si de-ar fi cum doresc unii ... las-o balta ... cum s-a intamplat la intalnirea cu ... jurnalistii pentru TV.,ce-a fost si ce-a iesit,asta ar fi una iar mai departe ... Apelul aparut intr-un ziar local ... nu mai este ... postat !
Hmm ... nu mai zic ... imi las amanuntele pentru altadata, caa .. {Ne}fratilor ! Vi se vad ... urmele si va mai dau si-o veste ce n-o sa va placa ... Nu ma voi opri. Cu toate blocajele, voi mai cauta o POTECA, aceasta nu doar crezand in ... Moral{u}itate si-a catorva pretuiti prieteni din blogosfera si-a unora de toate zilele !

4 comentarii:

  1. Nu cred sa existe ceva , care sa va descurajeze, asa ca va sunt aproape cu rugaciunile mele si cu gandurile bune trecute prin apa curata a sperantei!
    Seara buna domnule Dumitru Negoita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai face scriitorul si omul Dumitru Negoita?
    Mi-ar placea sa stiu ca va este bine.
    Multa sanatate si va mai astept la plimbare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Elena M.A.,
    Aveti dreptate,ma straduesc si uneori am reusit sa nu ma lamentez, ca asa e viata, cu bunele si cu mai putin bune.
    Va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. EMA.
    Va multumesc,deocamdata destul de bine,peste un interval de minute incep sa ma pregatesc de-o calatorie.Cu multa placere, cand ma voi intoarce,sper sa ajung si ... "La plimbare".
    Va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere