sâmbătă, 25 ianuarie 2014

După toate supărările ce ne sunt date să le trăim, există şi clipe de respect

 Prezentele ilustrate, începând cu cea de sus, înfăţişează Mănăstirea Ghighiu, apoi următoarea înfăţişează prima intrare la Mănăstirea Snagov, o parte din monumentul Multimedaliatului erou-monah de la Mănăstirea Cernica, afiş cu Mănăstirea Pasărea de pe unul din pereţii exteriori ai Mănăstirii iar cea de pe urmă reprezentând o parte din iubitori de Eminescu, adunaţi pe 15 ianuarie 2014 la mormântul marelui poet din Cimitirul Bellu.Printre cei prezenţi în ilustrată, personajul cu geaca roşie şi câţiva din jur fac parte din Cenaclul "Amurg sentimental" Bucureşti iar personajul din faţă cu geaca albă fiind secretarul general al Asociaţiei "Origini" Buzău. Fiind vorba de "Origini", plecaţi la orele 7:00 din Buzău, cei 18 membrii prezenţi la această excursie, au vizitat într-o singură zi, cele patru Mănăstiri nominalizate mai sus, plus prezenţa la spectacolul şi parastasul de la mormântul lui Mihail Eminescu, plecând de aici la Mănăstirea Cernica la parastasul Eroului Iorgu Cosma (monahul Gherasim).4 comentarii:

 1. Cazacu Gheorghe
  Multe mulţumiri pentru trecere, semnul lăsat şi apreciere.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da eu apreciez foarte mult munca dvs. si totodata nu ne am indepartat dela noastra veche prietenie , sa stiti ca am trecut prin multe si am fost blocat cativa ani , poate matale stii , oricum va stimez ca Tatal meu si aveti tot respectul din partea mea.

  ( Pr. Cazacu Gheorghe)

  RăspundețiȘtergere
 3. Cazacu Gheorghe
  Cu sinceritate mă bucur de revenire, nutresc acelaşi sentiment privind respectul alături de urări precum împliniri, sănătate, bucurii, har şi toate dorinţele împlinite. Doamne ajută!
  PS Nu am înţeles cine şterge comentariile de pe blogul dvs.?

  RăspundețiȘtergere