duminică, 5 septembrie 2010

Cei de facut ?

Nu, n-o sa mai zic nici de politicienii ce au impartit, galeti, umbrele, baloane de ploaie... Nici de absolventii ai adevaratelor facultati, care nu au loc unde trebuie sa fie, nici de gastile mediocrilor politicieni, nici de cei carora le mai raman, doar soarta plecarilor ... Poate, doar ce le mai trebuiesc celor bine intentionati sa mai dreaga cate putin busuiocul ... Cum ?? Asa cum cu totii stim de faimoasele F.E. si foarte putini fac, fara ... facere ! Multi spunand ce va fi ... ca va fi.
Baloane colorate ca-n raiul cu baloane de sapun.
Las ca-i bine cu pastor ... totu-i sa fi bun, dar daca-i sa ne luam dupa Tudor Musatescu, nu-i suficient sa fi doar bun, ci si bun de ceva... Cand o tara a avut si GLORII...netinandu-se macar cont de ele ... Nu cumva acolo-i blestemul ? Nu acolo-i si lipsa moralitatii ?

4 comentarii:

 1. "Nu cumva acolo-i blestemul ? Nu acolo-i si lipsa moralitatii ?"...

  Ba da , chiar acolo,chiar aici, in jurul nostru, in toate locurile in care moralitatea a fost inghitita de vulgaritate, valoarea de nonvaloare, credinta de ateism, in toate locurile in care intunericul este considerat lumina iar Lumina e anihilata negandui-se existenta.

  Dumnezeu sa va binecuvanteze cu Lumina , Iubirea si Bucuria Sa !

  RăspundețiȘtergere
 2. Intr-adevar este o totala lipsa de moralitate si inversare a valorilor, cum spune si Mary!
  Fiti binecuvantat domnule Negoita!

  RăspundețiȘtergere
 3. mmary
  Va multumesc pentru revenire si pentru toate lucrurile si cuvintele morale pe care le sustineti.De asemeni pentru minunatele urari.
  Mie mi se intampla sa trimit calculatorul fetitei care-i boboc la Univesitate,si-n cazul acsta, din cand in cand voi mai apela in alta parte pentru a putea sa mai raspund si sa mai pot intra pe minunatul dv. blog.
  Va urez, tot ce va doriti si ... Ploi cu bucurii intregii dv.familii.

  RăspundețiȘtergere
 4. elena marin-alexe
  Ma bucur ca sustineti, cum de altfel ati facut-o in repetate randuri si va multumesc si pentru "binecuvantarile" pe care si dv. le meritati din plin impreuna cu cei drgi.

  RăspundețiȘtergere