miercuri, 11 noiembrie 2009

A venit ... Televiziunea !

Invitat la,Cenaclul din bar, unde gazda a tapetat peretii cu dopuri de plastic,intr-o forma placuta ochiului, am participat la una din obisnuitele sedinte de Cenaclu.Unde un ins citeste, ceilalti asculta iar la terminare se comenteaza.Cam asa stateau lucrurile cand ne-am pomenit cu doi reporteri de la Realitatea{gazda ne spusese ca vor veni}.
Ce-a urmat ?
Se poate vedea,dupa cum ne-au spus reporterii,vineri, 13 noiembrie 2009, orele 23.
Si de-ar fi sa mai fac vre-o remarca, unii au multe carti, altii-s buni oratori, ceea ce nu-i si cazul meu.Ce ar mai fi ... astept vineri !

4 comentarii:

  1. M-ati facut curioasa maestre, asa ca vineri , la ora 23, voi fi pe metereze la Realitatea Tv...Ce sper sa cuceresc? cateva momente de cultura VIE pe care s-o astern in sanctuarele intelectului meu...

    Pana atunci forme placute ochiului si spiritului,care sa risipeasca umbrele tristetii, sa va fie musafiri permanenti...:)

    Pace si bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa inteleg ca va pot urmari vineri la Realitatea tv?
    Asa mai merge, uite ca e buna si televiziunea la ceva, aducandu-ne in casa stropi de lumina pe care nu-i i-am putea distinge, altfel, din pricina departarii.
    Sanatate multa va doresc Domnule Dumitru Negoita.

    RăspundețiȘtergere
  3. M.Mary,
    Imi cer mi de scuze, a venit la noi TV.dar pe post,la orele 23 a fost, dupa cum stiti o emisiune speciala.Cand va fi, nu mai am incredere,nu-mi vine sa mai amagesc pe cineva.
    Va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Elena M.A.,
    Asa ni s-a spus, de ce nu a avut loc, nu stiu.
    Oare doar ca a avut loc emisiunea speciala ?
    Nu stiu, poate voi afla doar atunci cand, daca-mi v-a raspunde, unul din reporterii, cand voi avea vreme sa-l intreb iar el cand va avea vreme sa-mi raspunda.
    Va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere