duminică, 11 octombrie 2009

Moral{u}itate !!! Salut prieten{i}e

Mi-a placut!Si-mi place sa cred ca,G. Boccaccio a avut dreptate indemnandu-ne sa urmarim INTELEPCIUNEA si sa ne apropiem de VIRTUTI, prin a cinsti, persoanele demne.Sau a pastra prieteniile, cu cea mai mare,CREDINTA. Aceasta nu-i totul, fiind nevoie sa cerem sfaturi de la cei prevazatori,la fel cum este necesar de-a fi binevoitori cu cei mici.Nu in cele din urma, trebuie gasite, onorurile, laudele,faima ... gloria! Daca v-a placut! In postfatarile urmatoare, voi da glas,premiind cateva persoane din blogosfera. Acelea care au sustinut, sincer si cu talent ,{neoprindu-se} demersurile ce-au vizat: Promovarea valorilor si-a reperelor - morale.
Ofer acest simbol al,Neuitatelor amintiri, reprezentand inglobarea unui demers, de peste 3 decenii.
Inceputul acesta, pentru multi amici, a echivalat cu o lupta, impotriva morilor de vant. Asa fiind, cu munca si multa rabdare,DEMERSUL a ajuns la suficiente ECOURI, chiar cand, nu totul s-a sfarsit.
{In curand si ... rand pe rand, vor incepe nominalizarile}

11 comentarii:

  1. Maestre," a pastra prieteniile, cu cea mai mare,CREDINTA. "...sau a le ajuta sa devina adevarate prietenii, iata :Intelepciunea...

    Eu va doresc ca cele 3 decenii sa aiba si o continuare de inca 3 decenii, chiar daca lupta va fi la fel de mare...doar luptand poti castiga bataliile...insa va doresc sa luptati impotriva violentei abatute asupra valorilor, fara violenta...asa cum ati facut-o si pana acum...

    Toata admiratia mea maestre pentru munca si talentul dumneavoastra , dar mai ales pentru Valoarea caracterului al carui proprietar sunteti...

    Dumnezeu sa va binecuvanteze...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa cum dv-stra aduceti stropi de bucurie, premiind, asa sa va premieze bunul Dumnezeu cu sanatate, inspiratie pentru 'hrana' spiritului romanesc si o viata vesnica dincolo de nori in prezenta lui Dumnezeu.
    Va imbratisez inima cu bucurie si deosebit respect. Mii de flori va trimit de pe Mioritice plaiuri ale Vrancei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga "Maestre", VA ROG sa cititi cu foarte MARE atentie, comentariul meu de la articolul precedent.
    Va multumesc !
    ~
    Fie-ne Doamne dupa Voia TA !
    Amin.
    ~
    la 11.10.2009.7~15:35
    ~

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua !
    Am un articol pe Blogul "ElaEL":
    http://doaratat-elael.blogspot.com/2009/10/
    ultima-incercare.html
    care contine cele doua comentarii ALE MELE catre DUMNEAVOASTRA .
    Va multumesc !
    ~
    BineTze !
    ~
    la 11.10.2009.7~15:48
    ~

    RăspundețiȘtergere
  5. Hallo Domnul Negoitä,

    Prietenia sincerä este ceva care nu se cumpärä ci se cistigä pe merit.Si mai stiu o Vorbä care cred cä este si in Rominia " Cui la Cui trage"
    Asa dacä Dumneavosträ ati gäsit Prieteni asta datoritä faptului cä Ei vä apreciazä si cä se pot identifica cu Dumneavostzrä sau cu felul Dumneavoasträ de a gindi.

    Vä doresc O Zi minunatä
    Salutäri dein Nürnberg Jacob

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte frumos ...
    "Moral{u}itate !!! Salut prieten{i}e"
    tot timpul am apreciat combinatiile de cuvinte create de dvs.
    o zi minunata va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. M.Mary,
    Am motive deosebite sa va multumesc pentru comentariile pe care le-ati facut si le face-ti. Multe le voi pastra cu sfintenie. Astazi, divulg unul: Facand parte din generatii diferite, simt o mare bucurie: Ca nu conteaza din ce generatie faci parte, conteaza cat de educat si cat de ... citit! esti.
    Felicitari! Si va doresc, numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  8. Elena M.A.,
    Am incercat si voi incerca, tot atat cat pamantul ma va tine sa aduc macar, o raza de bucurie, sufletelor care pricep ... drumul acesta!Si-n curand, sper ca simbolul despre care am vorbit sa porneasca ... la drum!
    Bucurandu-va de tolba toamnei,va doresc numai impliniri.

    RăspundețiȘtergere
  9. DoarATAT,
    Parca, incet incet in naivitatea mea,sper sa nu mai gresesc,sunte-ti ADEVARATUL, cel care a participat la concursul comentariilor si care, daca-mi aduc bine aminte,a-ti fost intr-o vreme, chiar lider in CLASAMENT.
    Ati trait si mai traiti inca supararea, generata de,PLAGIATORUL dv.M-am pacalit, crezand ca va aduc o bucurie pe blog{atunci,chiar m-am mirat de trecerea dv.la altceva} am comentat la duplicitar.Iar, cand dv.va manifesta-ti durerea, timpul nu mi-a dat ragazul, sa recitesc.
    M-am retras dupa blogul sau, sper s-o faca si el, daca mai are-n cap, vre-un gram de materie ... cenusie!
    Va doresc, numai de bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. Jacob,
    Minunat spus despre prietenie.
    Da!"Cui la cui" si,zic eu, palamida la palamida.Observand de-o vreme ca, gandirea noastra se intersecteaza ... sper ca o raza, un licar de bucurie, un simbol al prieteniei sa se indrepte si-m spre ... Nurnberg!
    Va doresc numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mihaizzz,
    Daca apreciati cuvintele iar un firicel, din cele pe care mi le-am propus sa le daruiesc semenilor, au patruns si in sufletul dv.Este un semn bun.
    Va doresc,numai bine.

    RăspundețiȘtergere